O Meni

I Životni put mi je jako zanimljiv, gotovo da se može knjiga o njemu napisati.

Rođen u Splitu 04. 08. 1975 godine. Odrastao u Omišu, gradu na ušću rijeke Cetine ( Kantona )

Poput svih Omišana svi se rađamo u Splitu, ali smo Omišani. Od rane mladosti vidim da me privlače drugačije stvari nego kod ljudi koji me okružuju. Vidim da znam crtati, da volim prirodu i da mi je draže boraviti u šumi nego sa vršnjacima na igralištu. Osnovnu i srednju školu završavam u Omišu. U sred prijemnih za kineziologa i likovne akademije se odlučujem za vojsku. Vojna karijera je kratko trajala kroz vojnu policiju a zatim kroz specijalnu postrojbu. Nakon vojske odlazim na put i do dan danas putujem. Poslije Europe prvi kontinet na koji odlazim je Azija, nakon toga slijede Oceanija, Srednja Amerika, Sjeverna Amerika, Australija, Južna Amerika, Afrika, Bliski istok.......

U ranoj dobi sam krenuo trenirati borilačke vještine i sportove. Počeo sam sa karateom u kojem imam majstorski crni pojas, zatim sam krenuo sa full contact kickboxingom da bi došao na muay thai u kojem sam ostao dugo i došao do licence kru ( učitelj ). Zadnjih trinaest godina treniram i učim capoeira angolu i dobio sam licencu profesora te vještine. Trenirao sam svjetske, europske i prvake države. Mnoga imena toga sporta koja sada naču nabrajati.

Iskustva poput života u plemenima, odlazaka na potpuno djevičanska mjesta , boravištima u megalopolisima, ruralnim selima, penjanja na svjetske planine, plivanja u svim oceanima i ogromnim rijekama i jezerima su postale nešto najuobićajnije u mom životu. Dan danas živim pustolovinu nakon više od dva desetljeća takvog života. Volontiram u očuvanju životinja i prirode, tako sam u Africi obučavao rangere u brbi protiv krivolovaca na slonove, lavove i nosoroge. Radio patrole po savanama i prašumama. Radio sam kao rafting vodić po divljim rijekama Kostarike , Tajlanda te po Europi.

Što se tiče umjetnosti. Profesor Zdravko Cota je bio moj mentor slikarstva. Dan danas slikam i crtam stripove. Tokom školovanja sam uvijek crtao stripove koje su razredi čitali. Imao sam jako dobrog prijatelja, višestruko talentiranog i uvijek smo radili stripove. Ne nazivam sebe fotografom, ali eto znam opaliti dobru fotografiju. Što se glazbe tiče odnedavno radim rap stvari, rap devedesetih boom bap ritam i tvrdi tekstovi. Cijeli život slušam rap i iz hobija sam se odlučio napraviti nekoliko svojih stvari.