Politika o privatnosti

Pravila o privatnosti za web stranicu Vedrana Badun Adventures

 

Na web stranici Vedrana Badun Avanture, dostupnim s https://vedran-badun.com/, jedan od glavnih prioriteta je privatnost posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži informacije koje vrste podataka se prikupljaju i koje bilježi web stranica Vedrana Badun Adventures, te kako se koriste.

Ako imate dodatna pitanja ili je potrebno više informacija o Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati me.

Ova se pravila o privatnosti odnose samo na mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje web stranice s obzirom na informacije koje su dijelili i / ili prikupljali u avanturama Vedrana Badun. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili preko kanala koji nisu ove web stranice.

 

Pristanak

Korišćenjem web stranice, prihvaćate politiku o privatnosti i prihvaćate njene uvjete.

 

Informacije koje se prikupljaju

Osobni podaci koje pruženi i razlozi zašto su potrebni, jeste u svrhu dostave i slanja proizvoda u trenutku kada od se traže da navedete svoje osobne podatke.

Ako me izravno kontaktirate, možda dobijem dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje možete poslati i sve ostale podatke koje odlučite da date.

Kada se registrirate za račun, može se tražiti vaši kontaktni podatke, uključujući stavke kao što su ime, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

 

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje se prikupe koriste se na različite načine, uključujući:

  • Poboljšajte, personalizacije i proširenja web stranice
  • Analizu kako se koristi web stranica
  • Razvoj novih funkcionalnosti
  • Kako bi spriječio prevaru

Datoteke dnevnika

Vedrana Badun Avanture web stranica slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posjetitelje kada posjećuju web mjesta. Sve hosting tvrtke rade to i dio su usluga analitike hostinga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualni broj klikova. Nisu povezane s bilo kojom informacijom koja se može osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web mjesta, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili web Beacon koji se koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Vedrana Badun Adventures, a koje se šalju izravno na preglednik korisnika. Oni automatski dobivaju IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjetite.

Vedrana Badun Adventures web stranica nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koji koriste treći oglašivači.

 

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti web stranica Vedrana Badun Adventures ne odnose se na ostale oglašavače ili web stranice. Stoga savjet je da se za detaljnije informacije konzultirate s pravilima privatnosti ovih trećih oglasa. To može uključivati ​​njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, one se mogu pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika.

 

Prava na zaštitu podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste potpuno svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka.

Pravo na ispravljanje – imate pravo zatražiti da se isparve bilo koji podaci za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo tražiti da se ispune podaci za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo tražiti brisanje osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo tražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

 

Podaci za djecu

Prioriteta je zaštita djece dok koriste internet. Potičem roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti i ono što rade njihova dijeca na mreži.

Vedrana Badun Adventures web stranica svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da me kontaktirate i odmah uklonim takve podatke iz evidencije.