Uvjeti korištenja

Ažurirano 01. svibnja 2020

Ovi uvjeti korištenja predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između vas osobno ili u ime entiteta („vi“) i Vedran Badun Avanture („VBA“, „mi“, „nas“ ili „naš“), koji se tiču ​​vašeg pristupa i upotrebe internetske stranice https://vedran-badun.com, kao i bilo kojeg drugog medijskog obrasca, medijskog kanala, mobilne web stranice ili mobilne aplikacije u vezi s tim, povezani ili na neki drugi način povezani (zajedno (“web stranica”) , Slažete se da ste pristupom web mjestu pročitali, razumjeli i prihvatili da su sve ove Uvjete korištenja. AKO NE SLAŽETE SA SVIMA OVIH UVJETA KORIŠTENJA, OVDJE SU IZRAZNO ZABRANJENI OD KORIŠTENJA SAJTA I MORATE DA NEPOROČITE KORIŠTENJE.

Dodatni uvjeti ili odredbe ili dokumenti koji se povremeno mogu objavljivati ​​na web mjestu ovdje su izričito uključeni referencom. Pridržavamo si pravo, prema vlastitom nahođenju, da u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga unesemo promjene ili izmjene ovih Uvjeta korištenja. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama ažuriranjem datuma “Posljednje ažuriranje” ovih Uvjeta korištenja, a vi se odričete bilo kojeg prava na posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni. Vaša je odgovornost da povremeno pregledavate ove Uvjete korištenja kako biste bili informirani o ažuriranjima. Bit ćete podložni i smatrat ćete se svjesnim i prihvaćenim promjenama bilo kojeg revidiranog Uvjeta upotrebe nastavljenim korištenjem web stranice nakon datuma objave tih revidiranih Uvjeta korištenja.

Podaci navedeni na web mjestu nisu namijenjeni distribuciji ili korištenju od strane bilo koje osobe ili subjekta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji u kojoj bi takva distribucija ili uporaba bili u suprotnosti sa zakonom ili propisima ili koji bi nas podvrgli bilo kakvim zahtjevima za registraciju u takvoj jurisdikciji ili državi , Prema tome, one osobe koje odluče pristupiti web mjestu s drugih lokacija to čine na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj se primjenjuju lokalni zakoni.

Web lokacija nije prilagođena industrijskim propisima (Zakon o prenosivosti zdravstvenog osiguranja i odgovornosti (HIPAA), Federalni zakon o upravljanju informacijskom sigurnošću, FISMA) itd.), Tako da ako bi vaše interakcije bile podložne takvim zakonima, možda nećete morati koristite ovu stranicu. Ne smijete koristiti web mjesto na način koji bi prekršio Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA).

Svi korisnici koji su maloljetnici u jurisdikciji u kojoj imaju prebivalište (uglavnom mlađi od 18 godina) moraju imati dopuštenje roditelja ili staratelja pod nadzorom roditelja ili staratelja da bi mogli koristiti web mjesto. Ako ste maloljetnik, morate roditelja ili staratelja pročitati i prihvatiti ove Uvjete korištenja prije nego što koristite stranicu.

 

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Ako nije drugačije navedeno, Stranica je naše vlasništvo i svi izvorni kod, baze podataka, funkcionalnost, softver, dizajniranje web stranica, audio, video, tekst, fotografije i grafike na web mjestu (u cjelini, “Sadržaj”) i zaštitni znaci, usluga oznake i logotipi sadržani u njima (oznake) u našem su vlasništvu ili kontroliraju ili su nam licencirani i zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima i raznim drugim pravima intelektualnog vlasništva i nepoštenim tržišnim zakonima Sjedinjenih Država, međunarodnim zakonima o autorskim pravima, i međunarodne konvencije. Sadržaj i oznake dostupne su na web stranici “KAKAVOLE” samo za vaše podatke i osobnu upotrebu. Osim što je izričito navedeno u ovim Uvjetima korištenja, nijedan se dio web stranice i nikakav sadržaj ili oznake ne mogu kopirati, reproducirati, agregirati, ponovno objavljivati, učitavati, objavljivati, javno prikazivati, kodirati, prevesti, prenijeti, distribuirati, prodati, licencirati ili na drugi način iskorištavati u bilo koje komercijalne svrhe, bez našeg izričitog prethodnog pismenog odobrenja.

Pod uvjetom da ispunjavate uvjete za upotrebu web stranice, imate ograničenu licencu za pristup i korištenje web mjesta te za preuzimanje ili ispis kopije bilo kojeg dijela Sadržaja kojem ste pravilno dobili pristup isključivo za svoj osobni, nekomercijalni koristiti. Pridržavamo sva prava koja nisu izričito dodijeljena vama i na web mjestu, sadržaju i oznakama.

 

PREDSTAVNICE KORISNIKA

Korištenjem web stranice izjavljujete i jamčite da: (1) imate pravnu sposobnost i pristajete na poštivanje ovih Uvjeta korištenja; (2) niste maloljetna osoba u jurisdikciji u kojoj prebivate ili ako ste maloljetnik, dobili ste roditeljsko dopuštenje za upotrebu web stranice; (3) nećete pristupiti web mjestu putem automatiziranih ili nehumanih sredstava, bilo putem robota, skripte ili na drugi način; (4) nećete koristiti web mjesto ni u kakve ilegalne ili neovlaštene svrhe; i (5) vaša upotreba stranice neće prekršiti bilo koji primjenjivi zakon ili propis.

Ako pružite bilo kakve neistinite, netočne, netačne ili nepotpune podatke, imamo pravo obustaviti ili ukinuti vaš račun i odbiti bilo kakvu i svu trenutnu ili buduću upotrebu web stranice (ili bilo kojeg njegovog dijela).

 

PROIZVODI

Trudimo se prikazati što je točnije boje, značajke, specifikacije i detalje proizvoda dostupnih na web mjestu. Međutim, ne jamčimo da će boje, značajke, specifikacije i detalji proizvoda biti točni, cjeloviti, pouzdani, trenutni ili bez drugih pogrešaka, a vaš elektronički prikaz možda neće točno odražavati stvarne boje i detalje proizvodi. Svi proizvodi ovise o dostupnosti i ne možemo jamčiti da će se proizvodi nalaziti na zalihama. Pridržavamo pravo na prekid bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Cijene za sve proizvode podložne su promjenama.

NABAVKE I PLAĆANJE

Prihvaćamo sljedeće oblike plaćanja:

– PayPal
– American Express
– Mastercard
– Visa

Slažete se da ćete pružiti trenutne, cjelovite i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje putem web stranice. Nadalje se prihvaćate da ćete odmah ažurirati podatke o računu i plaćanju, uključujući adresu e-pošte, način plaćanja i datum isteka platne kartice kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas prema potrebi. Porez na promet će se dodati u cijenu kupnje prema nama. Možemo u bilo kojem trenutku promijeniti cijene. Sva plaćanja moraju biti u eurima.

Slažete se da ćete platiti sve troškove po cijenama koje su tada na snazi ​​za vaše kupnje i bilo koje primjenjive naknade za dostavu, a ovlaštavate nas da naplaćujemo vašem odabranom davatelju plaćanja bilo koje takve iznose prilikom narudžbe. Pridržavamo si pravo ispraviti pogreške ili pogreške u cijenama, čak i ako smo već zatražili ili primili uplatu.

Pridržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu poslanu putem stranice. Mi možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po narudžbi. Ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe na ili pod istim računom kupca, isti način plaćanja i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu ili dostavu. Pridržavamo si pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje, prema našoj vlastitoj prosudbi, izgleda da ih postavljaju trgovci, preprodavači ili distributeri.

 

POLITIKA POVRATKA / POVRATKA

Pregledajte naša pravila o vraćanju objavljena na web mjestu prije kupnje.

ZABRANJENE AKTIVNOSTI

Ne možete pristupati ili koristiti web mjesto u bilo koju drugu svrhu osim one za koju mi ​​činimo dostupnom web lokaciju. Web mjesto se ne smije koristiti u bilo kakve komercijalne poduhvate, osim onih koji su izričito odobreni ili odobreni od nas.

Kao korisnik web stranice, prihvaćate da nećete:

1. Sustavno dohvaćajte podatke ili drugi sadržaj s web mjesta kako biste stvorili ili sastavili, izravno ili neizravno, zbirku, kompilaciju, bazu podataka ili direktorij bez pismenog odobrenja od nas.
2. Bilo kakvo neovlašteno korištenje web stranice, uključujući prikupljanje korisničkih imena i / ili adresa e-pošte korisnika elektroničkim ili drugim sredstvima u svrhu slanja neželjene e-pošte ili stvaranje korisničkih računa automatiziranim putem ili pod lažnim izgovorom.
3. Za kupnju na web mjestu koristite agent za kupovinu ili agent za kupnju.
4. Koristite web mjesto za oglašavanje ili ponudu za prodaju robe i usluga.
5. Zaobilaze, onemogućuju ili na bilo koji drugi način ometaju sigurnosne značajke web stranice, uključujući značajke koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje bilo kojeg sadržaja ili nameću ograničenja u korištenju web mjesta i / ili sadržaja koji se na njemu nalaze.
6. Sudjelujte u neovlaštenom kadriranju ili povezivanju stranice.
7. Isprobajte, prevarite ili obmanujte nas i ostale korisnike, posebno u svakom pokušaju da saznate osjetljive podatke računa, poput korisničkih lozinki.
8. Nepravilno koristite naše usluge podrške ili podnesite lažne prijave o zlostavljanju ili nedoličnom ponašanju.
9. Uključite se u bilo kakvu automatiziranu upotrebu sustava, kao što je korištenje skripti za slanje komentara ili poruka ili bilo koji alat za prikupljanje i vađenje podataka, robote ili slične alate za prikupljanje i vađenje podataka.
10. ometati, ometati ili stvarati neprimjeren teret na web mjestu ili mrežama ili uslugama povezanim s web stranicom.
11. Pokušajte lažno predstavljati drugog korisnika ili osobu ili koristiti korisničko ime drugog korisnika.
12. Prodajte ili na drugi način prenesite svoj profil.
13. Koristite bilo kakve informacije dobivene na web mjestu kako bi maltretirali, zlostavljali ili nanosili štetu drugoj osobi.
14. Koristite web lokaciju kao dio svakog napora da se nadmetate s nama ili na drugi način koristite web lokaciju i / ili sadržaj za bilo kakve napore u ostvarivanju prihoda ili komercijalna poduzeća.
15. Dešifrirajte, dekompilirajte, rastavite ili obrnite bilo koji od softvera koji čine ili čine bilo koji način web stranice.
16. Pokušajte zaobići sve mjere web mjesta čiji je cilj sprečavanje ili ograničavanje pristupa web mjestu ili bilo kojem njegovom dijelu.
17. Uznemiravati, nervirati, zastrašivati ​​ili prijetiti bilo kojim od naših zaposlenika ili agenata angažiranih u pružanju bilo kojeg dijela stranice.
18. Izbrišite obavijest o autorskim pravima ili drugim vlasničkim pravima iz bilo kojeg sadržaja.
19. Kopirajte ili prilagodite softver web mjesta, uključujući Flash, PHP, HTML, JavaScript ili drugi kôd, ali bez ograničenja na njega.
20. Prenesite ili prenesite (ili pokušajte učitati ili prenijeti) viruse, trojanske konje ili drugi materijal, uključujući pretjeranu upotrebu velikih slova i neželjene pošte (kontinuirano objavljivanje ponavljajućeg teksta), što ometa neprekidnu upotrebu i uživanje bilo koje strane u Web mjesto ili mijenja, umanjuje, ometa, mijenja ili ometa upotrebu, značajke, funkcije, rad ili održavanje web stranice.
21. Prenesite ili prenesite (ili pokušajte učitati ili prenijeti) bilo koji materijal koji djeluje kao pasivni ili aktivni mehanizam za prikupljanje ili prijenos podataka, uključujući, bez ograničenja, jasne formate razmjene grafičkih slika (“gifs”), 1 × 1 piksela, web bugove , kolačiće ili druge slične uređaje (koji se ponekad nazivaju i špijunskim softverom ili mehanizmima pasivne naplate ili pcms).
22. Osim što je rezultat standardne upotrebe pretraživača ili internetskog preglednika, koristite, pokrenite, razvijete ili distribuirate bilo koji automatizirani sustav, uključujući neograničenja, bilo kojeg pauka, robota, uslužnog varalice, strugača ili izvanmrežnog čitača koji pristupa web mjestu ili upotrebom ili pokretanjem bilo koje neovlaštene skripte ili drugog softvera.
23. Omalovažavanje, prljavština ili na drugi način štete, po našem mišljenju, nas i / ili stranice.
24. Koristite web mjesto na način koji nije u skladu sa svim važećim zakonima ili drugim propisima.

KORISNIČKI DOPRINOSI

Web stranica ne nudi korisnicima da predaju ili objavljuju sadržaj. Možemo vam pružiti mogućnost stvaranja, slanja, objavljivanja, prikazivanja, prenošenja, izvođenja, objavljivanja, distribucije ili emitiranja sadržaja i materijala nama ili na web mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, zapise, video, audio, fotografije , grafiku, komentare, prijedloge ili osobne podatke ili drugi materijal (zbirno, “Prilozi”). Doprinose mogu vidjeti drugi korisnici Stranice i putem web stranica trećih strana. Kao takav, bilo koji doprinos koji odašiljete može se tretirati u skladu s Pravilima o privatnosti web mjesta. Kad stvorite ili učinite dostupnim bilo koji doprinos, na taj način izjavljujete i jamčite da:

1. Stvaranje, distribucija, prijenos, javno prikazivanje ili izvedba te pristup, preuzimanje ili kopiranje vaših doprinosa ne štete i neće štetiti vlasničkim pravima, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, patent, zaštitni znak, poslovnu tajnu ili moralna prava bilo koje treće strane.
2. Vi ste kreator i vlasnik ili imate potrebne licence, prava, suglasnosti, izdanja i dopuštenja za upotrebu i davanje ovlaštenja nama, Stranici i drugim korisnicima web stranice da koristimo vaše doprinose na bilo koji način koji Web lokacija predvidi i ove Uvjete korištenja.
3. Imate pisanu suglasnost, puštanje i / ili dopuštenje svake pojedine osobe koja se može identificirati u svojim Prilozima da koristi ime ili sličnost svake pojedine osobe koja se može identificirati kako bi omogućila uključivanje i korištenje vaših doprinosa na bilo koji način razmatran od strane Stranice i ovih Uvjeta upotrebe.
4. Vaši doprinosi nisu lažni, netočni ili pogrešni.
5. Vaši doprinosi nisu neželjeno ili neovlašteno oglašavanje, promotivni materijali, piramidalne sheme, lančana pisma, neželjena pošta, masovna pošta ili drugi oblici pozivanja.
6. Vaši doprinosi nisu nepristojni, bezobzirni, jezivi, prljavi, nasilni, uznemiravajući, klevetnički, klevetnički ili na drugi način prigovorni (što smo mi odredili).
7. Vaši doprinosi nikoga ne ismijavaju, ismijavaju, omalovažavaju, zastrašuju ili zlostavljaju.
8. Vaši doprinosi ne zagovaraju nasilno svrgavanje bilo koje vlade ili podstiču, potiču ili prijete drugima na fizički način.
9. Vaši doprinosi ne krše nijedan primjenjivi zakon, propis ili pravilo.
10. Vaši doprinosi ne krše prava privatnosti ili promidžbe bilo koje treće strane.
11. Vaši doprinosi ne sadrže materijal koji traži osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina ili iskorištava ljude mlađe od 18 godina na seksualni ili nasilni način.
12. Vaši doprinosi ne krše nijedan primjenjiv zakon koji se odnosi na dječju pornografiju ili na drugi način namijenjen zaštiti zdravlja ili dobrobiti maloljetnika;
13. Vaši doprinosi ne uključuju uvredljive komentare koji su povezani s rasom, nacionalnim podrijetlom, spolom, seksualnom sklonošću ili fizičkim hendikepom.
14. Vaši doprinosi na drugi način ne krše ili povezuju se s materijalima koji krše bilo koju odredbu ovih Uvjeta korištenja ili bilo koji primjenjivi zakon ili propis.

Svako korištenje web stranice ili ponude na tržištu krši gore navedeno krši ove Uvjete korištenja i, između ostalog, može rezultirati ukidanjem ili obustavom vaših prava na korištenje web stranice i ponuda na tržištu.

 

PODNESCI

Prihvaćate i suglasni ste da bilo kakva pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi s web mjestima ili ponudama na tržištu („Prilozi“) koje ste nam dostavili nisu povjerljivi i postat će naše jedino vlasništvo. Posjedovat ćemo ekskluzivna prava, uključujući sva prava intelektualnog vlasništva, i imat ćemo pravo na neograničeno korištenje i širenje ovih prijava u bilo koje zakonite svrhe, komercijalne ili druge, bez vašeg priznanja ili naknade. Ovim se odričete svih moralnih prava na bilo koji takav podnesak, i ovim jamčite da su bilo koji takvi podnesci originalni s vama ili da imate pravo podnijeti takve prijave. Slažete se da neće biti pokrenut postupak protiv bilo kojeg navodnog ili stvarnog kršenja ili pronevjere bilo kojeg vlasničkog prava u Vašim Prilozima.

 

STRANICE I SADRŽAJ TREĆIH STRANA

Web lokacija može sadržavati (ili vam može biti poslana putem web stranice ili ponude na tržištu) poveznice na druge web stranice (“web stranice trećih strana”), kao i članci, fotografije, tekst, grafike, slike, dizajni, glazba, zvuk, video , informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili stavke koje pripadaju ili potječu od trećih strana (“Sadržaj treće strane”). Takve web stranice trećih strana i sadržaj treće strane ne istražujemo, ne nadgledamo ih ili ne provjeravamo točnost, prikladnost ili cjelovitost, a mi nismo odgovorni za bilo koju web lokaciju treće strane kojoj se pristupa putem web stranice ili bilo koji sadržaj treće strane objavljen na , dostupne putem ili instalirane sa stranice, uključujući sadržaj, točnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, privatnost ili druge politike ili sadržane na web stranicama treće strane ili sadržaju treće strane. Uključivanje, povezivanje sa ili dopuštanje upotrebe ili instaliranja bilo koje web stranice treće strane ili bilo kojeg trećeg sadržaja ne znači da to odobrimo ili odobrimo. Ako odlučite napustiti stranicu i pristupiti web stranicama treće strane ili koristiti ili instalirati bilo koji sadržaj treće strane, to radite na vlastiti rizik i trebali biste biti svjesni ovih Uvjeta upotrebe više ne važe. Trebali biste pregledati primjenjive uvjete i pravila, uključujući postupke o privatnosti i prikupljanju podataka, bilo koje web stranice do koje posjetite web mjesto ili koja se odnosi na bilo koju aplikaciju koju koristite ili instalirate s web mjesta. Sve kupnje putem web stranica trećih strana vršit će se preko drugih web stranica i od drugih tvrtki i ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi s takvim kupnjama koje su isključivo između vas i primjenjive treće strane. Slažete se i prihvaćate da ne podržavamo proizvode ili usluge ponuđene na web stranicama trećih strana te ćete nas smatrati bezazlenim od bilo kakve štete prouzročene kupnjom takvih proizvoda ili usluga. Pored toga, smatrat ćete nas bezazlenim od bilo kakvih gubitaka koje ste pretrpjeli ili štete koje su vam nanesene u vezi s bilo kojim načinom na bilo kojem sadržaju treće strane ili bilo kojeg kontakta s web stranicama treće strane.

 

OGLAŠAVAČI

Omogućujemo oglašavačima da prikazuju svoje oglase i druge informacije na određenim područjima web stranice, kao što su oglasi na bočnoj traci ili reklame s natpisima. Ako ste oglašivač, preuzet ćete punu odgovornost za sve oglase koje postavite na web stranicu i sve usluge koje se pružaju na web mjestu ili proizvode prodane putem tih oglasa. Nadalje, kao oglašivač, jamčite i izjavljujete da posjedujete sva prava i ovlaštenja za postavljanje reklama na Stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prava intelektualnog vlasništva, prava oglašavanja i ugovorna prava. Mi jednostavno pružamo prostor za postavljanje takvih oglasa, a s oglašivačima nemamo drugi odnos.

 

UPRAVLJANJE STRANAMA

Pridržavamo pravo, ali ne i obvezu, da: (1) nadgledamo web mjesto zbog kršenja ovih Uvjeta upotrebe; (2) poduzimati odgovarajuće pravne radnje protiv svih koji, po vlastitom nahođenju, krše zakon ili ove Uvjete korištenja, uključujući, bez ograničenja, prijavljivanje takvog korisnika organima za provođenje zakona; (3) prema našem vlastitom nahođenju i bez ograničenja, odbiti, ograničiti pristup, ograničiti dostupnost ili onemogućiti (koliko je to tehnološki izvedivo) bilo koji od vaših doprinosa ili bilo koji njegov dio; (4) prema našem vlastitom nahođenju i bez ograničenja, obavijesti ili odgovornosti, ukloniti sa web stranice ili na drugi način onemogućiti sve datoteke i sadržaje koji su prevelike veličine ili na bilo koji način opterećuju naš sustav; i (5) na drugi način upravljati web stranicom na način koji je dizajniran da zaštiti naša prava i imovinu i olakša pravilno funkcioniranje web mjesta i ponuda na tržištu.

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Brinemo o privatnosti i sigurnosti podataka. Pregledajte naša pravila o privatnosti: https://vedran-badun.com/politika-privatnosti/. Korištenjem web stranice ili ponuda na tržištu prihvaćate da se obvezujete našim Pravilima o privatnosti koji su ugrađeni u ove Uvjete korištenja. Imajte na umu da su web mjesto i ponuda tržišta smještene u Njemačkoj. Ako pristupite Web lokaciji ili Ponudama tržnica iz bilo koje druge regije svijeta, sa zakonima ili drugim zahtjevima koji uređuju prikupljanje, upotrebu ili otkrivanje osobnih podataka i koji se razlikuju od važećih zakona u Njemačkoj, tada kroz svoju daljnju upotrebu web mjesta prenosite Vaši podaci u Njemačku i izričito pristajete da se vaši podaci prenose i obrađuju u Njemačkoj.

 

POJAM I PRESTANAK

Ovi Uvjeti korištenja ostat će u cijelosti na snazi ​​i tijekom upotrebe web stranice. BEZ OGRANIČAVANJA BILO KOJE DRUGE ODREDBE OVIH UVJETA UPOTREBE, zadržavamo pravo na sebe u svojoj slobodnoj diskreciji i BEZ OBAVIJESTA ILI ODGOVORNOSTI, DOBIJEG DOSTUPA I KORIŠTENJA SAJTOVA I PONUDA TRŽIŠTA (UKLJUČUJUĆI BLOKIRANJE NEKIH ADRESA). ZA BILO KOJI RAZLOG ILI NEMA RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA KRŠENJA BILO KOJE REPREZENTACIJE, GARANCIJE, ILI KOVANENTA SADRŽANA U OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA ILI BILO KOGA PRAVILNOG ILI REGULATIVA. MOŽEMO PREKINITI VASU KORIŠTENJU ILI UČEŠĆE NA MJESTU I PONUDI TRŽIŠTA ILI DOSTAVITI BILO KOJI SADRŽAJ ILI INFORMACIJE KOJE SU POSTALI U bilo koje vrijeme, BEZ UPOZORENJA, U NAŠOJ DISKRETIJI SOLA.

Ako iz bilo kojeg razloga ukinemo ili suspendujemo vaš račun, zabranjeno vam je registracija i stvaranje novog računa pod vašim imenom, lažnim ili posuđenim imenom ili imenom bilo koje treće strane, čak i ako možda djelujete u ime treće strane Zabava. Osim ukidanja ili obustave vašeg računa, zadržavamo pravo poduzeti odgovarajuće pravne radnje, uključujući neograničeno provođenje građanske, kaznene i sudske pravne zaštite.

 

IZMJENE I PREKID

Pridržavamo pravo promjene, izmjene ili uklanjanja sadržaja Stranice u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga, po vlastitom nahođenju, bez prethodne najave. Međutim, nemamo obvezu ažurirati nikakve podatke na našoj web stranici. Također zadržavamo pravo izmjene ili prekida svih ili dijela Marketplace ponude bez ikakve obavijesti. Nećemo biti odgovorni vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijena, obustavu ili prekid web stranice ili ponude na tržištu.

Ne možemo jamčiti da će stranica i Ponuda na tržištu biti dostupne u svakom trenutku. Možda ćemo doživjeti hardver, softver ili druge probleme ili trebati izvršiti održavanje vezano za web mjesto, što rezultira prekidima, kašnjenjima ili pogreškama. Pridržavamo pravo promjene, revizije, ažuriranja, obustave, ukidanja ili na bilo koji drugi način izmijeniti web mjesto ili ponude u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga bez prethodne obavijesti. Slažete se da ne snosimo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnosti uzrokovane vašom nemogućnošću pristupa ili korištenja web mjesta ili Ponuda na tržištu tijekom zastoja ili prekida web stranice ili ponude na tržištu. Ništa se u ovim Uvjetima korištenja neće smatrati obveznim da održavamo i podržavamo web mjesto ili ponude na tržištu ili da dajemo bilo kakve ispravke, ažuriranja ili izdanja u vezi s tim.

 

SPOROVI

Ovi su uvjeti regulirani i tumačeni slijedeći hrvatske zakone, a uporaba Konvencije Ujedinjenih naroda za međunarodnu prodaju robe izričito je isključena. Ako je vaše uobičajeno boravište u EU-u, a vi ste potrošač, dodatno posjedujete zaštitu koju vam pružaju obavezne odredbe zakona u vašoj zemlji u kojem prebivate. Vedran Badun Avanture i vi pristajete podvrgnuti se neekskluzivnoj nadležnosti splitskih sudova, što znači da možete podnijeti zahtjev za obranu svojih prava zaštite potrošača u pogledu ovih Uvjeta upotrebe u Hrvatskoj ili u zemlji EU-a u kojem prebivate.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Neformalni pregovori

Da biste ubrzali rješavanje i kontrolu troškova bilo kojeg spora, kontroverze ili zahtjeva u vezi s ovim Uvjetima korištenja (svaki “spor” i zajednički, “sporovi”) koji ste podnijeli vi ili mi (pojedinačno, “stranka” i kolektivno , “stranke”), stranke se slažu da će prvi pokušati neformalno pregovarati o bilo kojem sporu (osim onih koji su izričito navedeni u nastavku), najmanje trideset (30) dana prije pokretanja arbitražnog postupka. Takvi neformalni pregovori započinju pismenom obaviješću jedne stranke drugoj strani.

 

Vezna arbitraža

Svaki spor koji proizlazi iz odnosa između stranaka ovog ugovora određuje jedan arbitar koji će biti izabran u skladu s Arbitražom i internim pravilima Europskog arbitražnog suda koji je dio Europskog arbitražnog centra sa sjedištem u Strasbourgu, i koje su na snazi ​​u vrijeme podnošenja zahtjeva za arbitražu, a čije prihvaćanje ove klauzule predstavlja prihvaćanje. Sjedište arbitraže je Split, Hrvatska. Jezik postupka je hrvatski. Mjerodavna pravila materijalnog prava bit će pravo Hrvatske.

ograničenja

Stranke se slažu da će svaka arbitraža biti ograničena na spore između stranaka pojedinačno. U punoj mjeri dopuštenoj zakonom, (a) niti jedna arbitraža ne smije biti povezana s bilo kojim drugim postupkom; (b) nema prava ili ovlaštenja da se bilo koji sporovi arbitriraju na osnovi klase-akcije ili korištenja postupaka klase; i (c) nema prava ili ovlaštenja da bilo koji spor osporava navodno reprezentativni kapacitet u ime šire javnosti ili bilo koje druge osobe.

Izuzeci neformalnih pregovora i arbitraže

 

ISPRAVCI

Na web mjestu mogu biti informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na Ponude na tržištu, uključujući opise, cijene, dostupnost i razne druge informacije. Pridržavamo pravo ispravljanja pogrešaka, netočnosti ili propusta te u bilo kojem trenutku mijenjati ili ažurirati podatke na web mjestu bez prethodne najave.

 

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

MJESTO JE NAVEDENO NA TAKVOM KOJEM JE I DOSTOJI OSNOVA. SLAŽETE SE DA ĆE VAŠA UPORABA USLUGA SITE BITI NA SVOJOM RIZIKU. NA PUNO DOSTOJAN DOZVOLJENO ZAKONOM ODBRUJEMO SVE GARANCIJE, IZRAŽENE ILI IMPLICIRANE, U VEZI S STRANOM I VAŠIM KORISTIMO NJIHOVO, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA, IMPLICIRANIH JAMSTAVA MERCHANTABILITY, FITNIFICIONALNOSTI, FITNITIONALNOSTI, FITNITIONALNOSTI, FITNITIONALNOSTI, FITNITIONALNOSTI, FITNITOSTI, FITNITOSTI, FITNITOSTI NEMOJTE BEZ JAMSTVA ILI PREDSTAVNIKA O TOČNOSTI ILI KOMPLETNOSTI SADRŽAJA SAJTOVA ILI SADRŽAJ BILO KOJIH WEB STRANICA POVEZANIH NA OVOJ STRANICI, A Mi ćemo pretpostaviti da nema nikakve odgovornosti ili odgovornosti za bilo kakve (1) greške, mir, mir i mir 2) OSOBNA OZLJEDA ILI OŠTTANOST NEKRETNINA, BILO KOJE PRIRODE ŠTO JE OSTALO DOZVOLJENO OD VAŠOG DOSTAVA I KORIŠTENJA MJESTO, (3) SVAKOG NEDJELJIVLJENOG DOSTAVA ILI KORIŠTENJA NAŠIH SIGURNOSNIH SERVERA I / ILI SVE I OSOBNE INFORMACIJE I / ILI FINANCIJSKE INFORMACIJE I / ILI FINANCIJSKE INFORMACIJE STAVLJENO NJIHOVO, (4) BILO KOJI PREKID ILI PREKINANJE PRIJENOSA ILI S STRANE, (5) BILO KOJI BROJ, VIRUSE, TROJANSKI NJIH, ILI KAO KOJI MOGU PRIJAVITI ILI KROZ STRANICU KOLIKO TREĆE STRANKE I / ILI ( 6) BILO KOJE GREŠKE ILI PROPUSTE U BILO KOJIM SADRŽAJU I MATERIJALIMA ILI ZA BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETE BILO KOJE VRSTE DOZVOLJENO KAO REZULTAT KORIŠTENJA BILO KOJEG SADRŽAJA ODLUČENO, PROMJENJENO ILI DRUGO DOSTUPNO DO MJESTO. NEMOJAM GARANCIJU, GOVOR, ILI PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI ZA BILO KOJI PROIZVOD I ILI USLUGE OGLASAN ILI NUDI TREĆI STRANA KROZ SITE, BILO KOJI HIPERLINKIRANI SAJT, ILI BILO KAKO WEB STRANICA, ILI PRIJAVLJENA NA DRUGOJ, ILI NA DRUGOM BILJU BUDITE STRANICA ILI U BILO KOJEM NAČINU ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KOJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I NEKIH TREĆIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA. KAO SA NABAVKOM PROIZVODA ILI USLUGE KROZ SREDNJU ILI U NEKOM OKOLIŠU, TREBA UPOTREBITI SVOJU NAJBOLJU PRESUDU I VJEŽBU UPOZORENJE KADA DOSTAVE.

 

OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Ni u kojem slučaju mi ​​ili naši direktori, zaposlenici ili zastupnici biti odgovoran Vama ili bilo kojoj trećoj strani izravne, neizravne, posljedične, egzemplarne slučajnu, posebnu ili kaznene štete, uključujući i izgubljenu DOBITI, gubitak prihoda, gubitak podataka, ILI DRUGE ŠTETE PRI USLOVU MJESTA, AKO NE SMIJEMO SAVJETLJENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE.

 

OBEŠTEĆENJE

Slažete se da ćete nas braniti, obeštetiti i smatrati bezazlenim, uključujući naše podružnice, podružnice i sve naše službenike, agente, partnere i zaposlenike, od i protiv bilo kakvog gubitka, štete, odgovornosti, zahtjeva ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetnike. ‘naknade i rashodi koje snosi bilo koja treća strana zbog: (1) korištenja stranice; (2) kršenje ovih Uvjeta korištenja; (3) bilo kakvo kršenje vaših izjava i jamstava navedenih u ovim Uvjetima korištenja; (4) Vaše kršenje prava treće strane, uključujući, ali ne ograničavajući se na prava intelektualnog vlasništva; ili (5) bilo kakvog otvorenog štetnog ponašanja prema bilo kojem drugom korisniku web mjesta s kojim ste se povezali putem web stranice. Bez obzira na gore navedeno, zadržavamo pravo na vaš trošak preuzeti isključivu obranu i kontrolu bilo koje stvari za koju ste dužni da nam obeštetite, i pristajete na suradnju o vašem trošku s našom obranom takvih zahtjeva. Uložit ćemo razumne napore da vas obavijestimo o bilo kojoj takvoj tužbi, radnji ili postupku koji su predmet ove odštete nakon što ih postanemo svjesni.

 

KORISNIČKI PODACI

Zadržat ćemo određene podatke koje šaljete na web mjesto u svrhu upravljanja izvedbom web stranice, kao i podatke koji se odnose na vašu upotrebu web stranice. Iako redovito redovito izrađujemo sigurnosne kopije podataka, vi ste jedini odgovorni za sve podatke koje prenosite ili koji se odnose na bilo koju aktivnost koju ste poduzeli pomoću web stranice. Slažete se da nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili korupciju bilo kojeg takvog podatka, te se odričete bilo kakvog prava na radnju protiv nas proisteklog iz takvog gubitka ili korupcije takvih podataka.

 

ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE, TRANSAKCIJE I POTPISI

Posjeta web mjestu, slanje e-pošte i ispunjavanje mrežnih obrazaca čine elektroničku komunikaciju. Prihvaćate primanje elektroničkih komunikacija i slažete se da svi ugovori, obavijesti, objave i druge komunikacije koje vam pružamo u elektroničkom obliku, putem e-pošte i na web stranici, udovoljavaju svim zakonskim obvezama da takva komunikacija bude u pisanom obliku. DOGOVORUJETE SA UPOTREBOM ELEKTRONSKIH POTPISA, UGOVORA, NALOGA I DRUGIH BILJEŽNIKA, A I ZA ELEKTRONIČKU DOSTAVU OBAVIJESTI, POLITIKA I ZAPISA O TRANSAKCIJAMA POČINJENE ILI DOSTAVLJENE OD SADA ILI NA STRANI. Ovim se odričete bilo kakvih prava ili zahtjeva u skladu sa bilo kojim statutom, propisima, pravilima, odredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj jurisdikciji koji zahtijevaju izvorni potpis ili dostavu ili čuvanje neelektronske evidencije ili plaćanja ili dodjele kredita na bilo koji drugi način nego elektroničkim sredstvima.

 

RAZNO

Ovi Uvjeti korištenja i bilo koja pravila ili pravila rada koje objavljujemo na ovoj web stranici ili u vezi s web stranicom čine cjelokupni sporazum i razumijevanje između vas i nas. Naš neuspjeh u provođenju ili provođenju bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta korištenja ne djeluje kao odricanje od takvog prava ili odredbe. Ovi uvjeti korištenja djeluju u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom. Možemo dodijeliti bilo koja ili sva naša prava i obveze drugima u bilo kojem trenutku. Nećemo biti odgovorni ni za bilo kakav gubitak, štetu, kašnjenje ili nečinjenje koje je uzrokovalo bilo koji uzrok izvan naše razumne kontrole. Ako se utvrdi da je neka odredba ili dio odredbe ovih Uvjeta upotrebe nezakonit, nevaljan ili neprovediv, ta se odredba ili dio odredbe smatra izdvojljivim iz ovih Uvjeta korištenja i ne utječe na valjanost i izvršljivost bilo kojih preostalih odredbe. Ne postoji zajedničko ulaganje, partnerstvo, zaposlenje ili odnos agencija posredstvom vas i nas kao rezultat ovih Uvjeta korištenja ili upotrebe stranice. Slažete se da ovi Uvjeti korištenja neće biti tumačeni protiv nas na osnovu njihovog sastavljanja. Ovim se odričete svih obrana koje ste mogli imati na temelju elektroničkog oblika ovih Uvjeta korištenja i nedostatka potpisa stranaka za provođenje ovih Uvjeta korištenja.

 

Dostava / Delivery

We ship worldwide via Croatian post, DPD or GLS

All orders placed Mon-Fri by 11:00 AM are shipped on the next day, except for backordered items. Back ordered items will be shipped when they are available, usually within 1o days, in case of delay we will contact you so please make sure that you provide correct email and/or phone number.

Delivery price is calculated based on weight of items in cart.

The exact delivery cost will be shown during Checkout, according to pricelist of Post, DPD or GLS

Dostava se vrši po cijelom svijetu putem pošte, DPD-a i GLS-a

Sve naruzdžbe zaprimljene radnim danom do 11:00 će biti poslane isti dan, osim proizvoda koji su na backorder. Backorder proizvodi će biti poslani čim budu dobavljivi, a to je obično u roku od 10 dana, u slučaju odgode kontaktirati ćemo Vas tako da pripazite na točnost unosa broja telefona i/ili email-a

cijena dostave se izračunava ovisno o težini proizvoda u košarici i lokaciji.

Točna cijena dostave će biti izračunata tijekom checkouta u skladu s cjenicima Pošte, DPD-a ili GLS-a

POLITIKA POVRATA SREDSTAVA / RETURN POLICY

Ažurirano 01. svibnja 2020

Hvala vam na kupnji. Nadamo se da ste zadovoljni kupnjom. Međutim, ako ni iz kojeg razloga niste potpuno zadovoljni kupnjom, možete nam je vratiti uz puni povrat, pohranjivanje kredita ili zamjenu. Pogledajte dolje za više informacija o našoj politici povratka.

 

POVRAT / REFUNDS

Svi povrati moraju imati poštanski žig u roku od trideset (30) dana od datuma kupnje. Svi vraćeni predmeti moraju biti u novom i neiskorištenom stanju, sa svim originalnim oznakama i naljepnicama.

 

POVRATAK / PROCES

Za povratak naručenog, pošaljite korisničku službu na [email protected] kako biste dobili broj RMA autorizacije za povrat robe. Nakon primitka RMA broja, stavite predmet sigurno u originalno pakiranje i uključite svoj dokaz o kupnji i pošaljite ga na sljedeću adresu:

Croatia
Radunica 41
Split, 21000

Imajte na umu da ćete biti odgovorni za sve troškove povratka. Toplo preporučujemo da koristite povratni metod za slanje povratka.

 

POVRAT / REFUNDS

Nakon primitka vašeg povratka i uvida u stanje vašeg predmeta, obradit ćemo vaš povrat ili zamjenu. Molimo dopustite najmanje trideset (30) dana od primitka predmeta da obradujemo svoj povratak ili zamjenu. Povrati mogu potrajati 1-2 ciklusa naplate da bi se prikazali na izvodu vaše kreditne kartice, ovisno o tvrtki koja se izdaje na vašoj kreditnoj kartici. Obavijestit ćemo vas e-poštom nakon obrade vašeg povratka.

IZNIMKE

Za neispravne ili oštećene proizvode kontaktirajte nas na niže navedenom broju korisničke službe kako bismo ugovorili povrat ili zamjenu.

PITANJA

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom povratka, obratite nam se na:
[email protected]

 

KONTAKT

Da bi riješio žalbu u vezi s web stranicom ili dobili dodatne informacije u vezi s upotrebom web stranice, molimo kontaktirajte na:

Vedran Badun Avanture
Radunica ul. 41, 21000, Split, Hrvatska
Split, Splitsko-dalmatinska županija 21000
Hrvatska
Telefon: (+385) 994335555
Fax: (+385) 994335555
[email protected]