…..nemojte se uvridit, ali pomazit, potapšat, uštipnuti, zagristi, zgrabit…………crnu guzu je sto puta lipše nego bilu, žutu, crvenu ili bilo kakvu drugu!!!! Gluteus maximus, stvarno krasan mišić koji krasi ljudsko tilo. Nekad mi je to bija jedan od glavnih kriterija za odluku biti sa nekom ženom ili ne. Upoznaš se sa šinjorinon (gospođicom), pogledaš je […]

…..nemojte se uvridit, ali pomazit, potapšat, uštipnuti, zagristi, zgrabit…………crnu guzu je sto puta lipše nego bilu, žutu, crvenu ili bilo kakvu drugu!!!!

Gluteus maximus, stvarno krasan mišić koji krasi ljudsko tilo. Nekad mi je to bija jedan od glavnih kriterija za odluku biti sa nekom ženom ili ne. Upoznaš se sa šinjorinon (gospođicom), pogledaš je u prekrasne oči , svidi ti se kako govori, ma sve ti legne, onda ti okrene leđa i baciš diskretan pogled na guzicu. Tada dolazi do konačne odluke. Guza dobra, ide se dalje, guza loša, ne ide se više ni centimetra. Tako je uvik bilo, neki će reći prazno, plitko, bez veze, ali iskreno, tako je bilo.

Tako san jedan put upozna dvi lipe crnkinje na plaži Ipanema, Rio. Dvi sestre iz neke udaljene favele su se došle izbanjat (okupat)na ovoj lipoj, gradskoj plaži. Ležale su ispod mene na svojim kangama ( tkanina koja se stavi na pod, ka šta je kod nas šugoman (ručnik)) i smijuckale mi se. Skužile su da san stranac i tražile su razgovor. Ignorira san ih, jer mi je pogled bija na ludin surferima koji su izvodili show po valovima. Na koncu san se ja njima prvi obratija. Bile su jako zanimljive, jedna mi je bila draža od druge. Ono obostrano koketiranje dok se nije podigla i otišla prema moru. Mala , plosnata guzičica mi je pogodila zjenice. Pomislija san asti sto, grijota (šteta). Sve njeno dobro šta san do tada primjetija je palo u ladnu vodu atlanskog oceana. Vratila se pogledala me prekrasnim očima, razvukla super lipe, pune, crne, usne i pokazala bile krupne zube. Lipotica nema šta. Njena mokra, tamna, koža je sjajila na tropskom suncu. Stisla je ređipet ( grudnjak ) da iscidi vodu iz njega. Sve je to izgledalo prelipo, ali guza je odavno diskvalificirala sve to zajedno. Prestalo je koketiranje sa moje strane, nastavija san u prijateljskom modu šta je ona naravno odma skontala ( skužila ). Trudila se još neko vrime, ali pomoći nije bilo. Prijateljstvo samo nudim, žalim , ali plitak san totalno. Postoji neka fama da su brazilske guze najbolje na planeti šta je potpuno nepoznavanje materije. Brazilke u velikoj većini su bezguzne ili čudnoguzne žene. Ima onih balkonskih guzova šta se dišpetaju ( prkose ) gravitaciji, ali jako mali postotak. Odgovorno tvrdim da su afričke pozadine najlipše na svitu, bar meni.

Još jednom u cidade maravilhoso (prekrasnom gradu) Rio de Janeiro san ima rendes (spoj) sa naizgled prekrasnom ženom. Uputija san se iz šume naći sa tom samba plesačicom koja je još uz to i angoleira (bavi se capoeirom angolom). Sve je to izgledalo obećavajuće. Našli smo se, od sprida je lipo izgledala, velika, mišičava, jakih nogu, uskog struka, lipe face i crnačke mikrofonke ( frizura ). Na prvu mi se odma svidila. Razgovarali smo dugo, lipo nam je bilo. Pijuckali kokosove orahe i gledali u uzburkani ocean. Polako me počela očaravat njena opuštenost, lipota, simpatičnost i zajednička strast za capoeirom angolom. Međutim nikako da uspijen ulovit oblik njene guze. Još je samo to falilo da vidin idemo li u smjeru veze. Bila je u gege ( tajice ) i nada san se samo trenutku kad ću moči baciti očadu (pogledati) na njenu pozadinu. Razmišlja san kako se bavi sambom i capoeirom i da mora imat dobar gluteus maksimus. Oba traninga poboljšavaju guze, jer u tim pokretima guza radi i oblikuje se. Zabrinjavalo me to šta se nikako ne okreče, možda krije taj nedostatak. Na koncu san se presta trudit i pustija da se dogodi šta se triba dogodit. Pa je mrak i odvojili smo se bez da san uspija zadovoljit svoju znatiželju. Dobro je bilo šta smo se dogovorili naći sutra na plaži. Veselija san se ka vidra u potoku. Svidila mi se u svemu, falila je samo moćna guza. Sutra smo se našli na Copacabani. Još mi je bila lipša i draža. U jednom momentu se digne na noge i stane isprid mene i pogleda u ocean. Balkon guzica zanjiše isprid moje face. Okrugli, crni buble duble me hipnotizira i ja kažem sebi :” Bađune ovo ti je nova cura.”

Zanimljivo je reći da san bija dosta vrimena sa tom curom, uživa jako, ali distanca nas je razdvojila zbog mog pustolovnog duha. Bez obzira na sveukupnu lipotu te žene, lipša od pustolovina nije bila. Pokuša san ja i ignorirat važnost tog dila tila, pa san bija u vezi sa meksičkom glumicom plosnate guzice, velikog apetita i nezgodne naravi. Uf bolje bi mi bilo da san je odma diskvalificira zbog lošeg gluteusa. Moran priznat da san pokušava ja i sa vrhunskim guzama , ali nije išlo, jer je falilo drugih stvari koje su kud i kamo bitnije.

Nakon puno vrimena svidi mi se žena po svim aspektima, rečem sebi:” Bađune budačašu, ova žena je toliko dobra da ti ne smi bit bitna njena guzica.” Discipliniran nisan tražija pogled na taj bokun (komad) okruglog mišića. I kada bi ima priliku pogledat u taj dio nisan tija. Ignorira san tu ludost u svojoj glavi, borija san se sam protiv sebe. Zajubija san se, zavolija, odnilo me. Zaručija se i evo bit će mi žena. Čini me sritnim, ali isto moran priznat, slučajno ili ne, moja draga ima vrhunski tracero (španjolski, guzica)